Rondleidingen Rijksmuseum

Wil je meegevoerd worden in een tocht langs de grote meesters van de Gouden Eeuw in het vernieuwde Rijksmuseum? In een inspirerende tour van ruim 2 uur vertel ik je alle verhalen en anekdotes over de grote werken van o.a. Rembrandt van Rijn, Frans Hals, Johannes Vermeer, Jan Steen en Pieter Saenredam. Ik breng hiermee schilderijen als ‘Het melkmeisje’ en de ‘Nachtwacht’ weer tot leven. Hierdoor kun je je levendig inbeelden hoe, en onder welke omstandigheden, deze prachtige kunst is ontstaan in het Nederland van de Gouden Eeuw (1585 – 1718).

Weet jij bijvoorbeeld waarom Vermeer maar 35 schilderijen heeft gemaakt en Rembrandt meer dan 340? Graag vertel ik je er alles over in deze bijzondere Gouden Eeuw tour.

Een nieuwe rondleiding 19e eeuw gaat deze maand van start. Een tour voor liefhebbers die je meeneemt langs vier verschillende stijlen die even fascinerend zijn. De romantiek, het neo classicisme, de Haagse school en het Impressionimse. Ik laat je de ontwikkeling en details zien maar vertel daarnaast de achtergrond verhalen van de kunstenaars er bij. Een totaal andere kijk op een eeuw die niet eens zo ver weg is.

Ik kan ook een tour voor u samenstellen met veel hoogtepunten uit de middeleeuwen, renaissance, gouden eeuw en 19e eeuw.

Daarnaast geef ik ook rondleidingen in het Van Gogh Museum en vertel daar over de belangrijkste stukken in het oeuvre van Vincent van Gogh. 

Wanneer   : Elke dag.

Tijd          : Start van 09.00 -14.30 uur. (17.00 uur sluit het museum)

Kosten     : Starttarief €80,- (2 pers.) 3-4 personen €100,- €120,-. 5-12 personen €140,-.  

Aantal      : 2 tot 12 personen (vanaf 7 personen = vaste prijs).

Inclusief   : Je ontvangt mijn exclusieve brochure met de hoogtepunten van de tour en (bij de gouden eeuw) een personalized Nachtwacht-foto.

Exclusief  : Entree museum (museum jaarkaar is aan te raden).

Contact     : info@rolflaimbock.nl / 06-26178977.

Recensies   : FB: Rolf Laimbock Rondleidingen.