Reizende tentoonstelling

Error message

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/adrolflaim/domains/rolflaimbock.nl/private_html/includes/file.phar.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (line 6609 of /home/adrolflaim/domains/rolflaimbock.nl/private_html/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (line 6609 of /home/adrolflaim/domains/rolflaimbock.nl/private_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/adrolflaim/domains/rolflaimbock.nl/private_html/includes/common.inc).

De reizende tentoonstelling is een expositie met een thema voor bedrijven, een overheidinstelling of voor een particulier met een grote ruimte. De eerste twee thema's zijn: 'Landschappen' en 'De vrouw als Muze'. Elk kunstwerk geeft één facet van het thema weer. Door deze verschillende benadering prikkelt de expositie de geest. Het is de bedoeling om samen te kijken. Met collega's of met klanten. Door samen kunst kijken, kan de interactie tussen mensen worden bevorderd en meer openheid en begrip worden bewerkstelligd.

De kunstwerken zijn zowel zakelijk als privé direct te koop voor iedereen die daar interesse in heeft. Bij de opening van de expositie geef ik een inleiding. Een rondleiding voor klanten op afspraak is ook mogelijk. Voor bedrijven is de huur aftrekbaar van de belastingen. Het transport en het inrichten van de tentoonstelling is bij de prijs inbegrepen. De kunstwerken zijn ten alle tijde verzekerd.  Heeft u interesse? Neemt u dan contact met mij op. Voor het bekijken van de thema's : Klik op de button rechts.